تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

رئیس مجلس: مجموعه کار‌های شهید «فریدالدین معصومی» مایه افتخار است

رئیس مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد که بتوانیم در شرایط سخت امروز مسیر شهدا را ادامه دهیم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۳ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 31
کد خبر: ۱۵۷۰۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف دوشنبه شب (9 آبان) با حضور در منزل شهید سید فریدالدین معصومی که در حادثه تروریستی حمله عناصر داعش به حرم شاهچراغ به شهادت رسید، با خانواده و دو فرزند خردسال این شهید دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در این دیدار با اشاره به سفر خود به استان فارس و شهرستان لامرد و پیگیری احداث نیروگاه این شهرستان، گفت: سابقه آشنایی من با این شهید به این سفر باز می‌گردد و مجموعه کارهایی که ایشان انجام داده‌اند، مایه افتخار است.

وی افزود: فرهنگ انقلابی، دینی و اهل بیتی ایشان را من در این روزها از دوستانش شنیده‌ام و البته ایشان به آرزوی خود رسید، اما قطعاً شهادت‌شان برای خانواده و نظام ثلمه بزرگی است.

رئیس قوه مقننه خاطرنشان کرد: امیدواریم ما نیز در شرایط سخت امروز بتوانیم مسیر این شهدا را ادامه دهیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به حکمت و مشیّت الهی اظهار کرد: در طول این سال‌ها و به ویژه در دوران دفاع مقدس، دوستان زیادی را از دست داده‌ایم، اما وقتی به خاطرات خود و این شهدا رجوع می‌کنیم، در می‌یابیم که مشیت و حکمتی در آن نهفته است و بی‌شک شهادت این شهید نیز در مسیر مشیت الهی بوده است که در آن مکان مقدس و در وقت نماز رخ داده است.

وی در ادامه دیدار خود با خانواده شهید معصومی با بیان خاطراتی از دفاع مقدس و یاران شهیدش، گفت: ما هرگز نمی‌توانیم در برابر خواست خداوند و مشیت الهی و آنچه که قرار است تقدیر برای ما رقم بزند، ایستادگی کنیم و در دوران دفاع مقدس نمونه‌های بسیاری را می‌دیدیم که گویی خداوند شهدا را از قبل انتخاب کرده است.

شهید سید فریدالدین معصومی نخبه ایرانی، چهارم آبان ماه امسال همزمان با نماز جماعت مغرب و عشاء در حمله تروریستی داعش به حرم مطهر احمد بن‌ موسی علیه‌السلام (شاهچراغ) به شهادت رسید، از این شهید بزرگوار دو فرزند 3 ساله و 12 ساله به یادگار مانده است./ فارس

ارسال نظر